Percorrer por autor Veloso, Ana C. A. Subscrever estatísticas do autor Veloso, Ana C. A.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 85-104 de um total de 116 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
5-Nov-2015A novel approach for honey pollen profile assessment using an electronic tongue and chemometric toolsDias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Sousa, Mara E. B. C., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2018Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongueRodrigues, Nuno; Oliveira, Letícia; Mendanha, Lorena, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
19-Fev-2018Olive oil total phenolic contents and sensory sensations trends during oven and microwave heating processes and their discrimination using an electronic tonguePrata, Rafaela; Pereira, José A.; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Mai-2015Olive oils qualitative evaluation using a potentiometric electronic tongue: a review of practical applicationsDias, L. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005On-line estimation of biomass in an E. coli fed-batch fermentationVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
12-Fev-2007Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de E. coli. utilização do modelo em monitorização e controloVeloso, Ana C. A.Tese de doutoramentoAcesso aberto
2018Perception of olive oils sensory defects using a potentiometric taste deviceVeloso, Ana C. A.; Silva, Lucas M.; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Performance study of a potentiometric sensor array for lactic proteins analysisDias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Machado, Adélio A. S. C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
18-Jul-2022Pomegranate peels and seeds as a source of phenolic compounds: effect of cultivar, by-product, and extraction solventCampos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F., et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jun-2021A potentiometric electronic tongue as a discrimination tool of water-food indicator/contamination bacteriaGhrissi, Hiba; Veloso, Ana C. A.; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
2014Practical procedure for discriminating monofloral honey with a broad pollen profile variability using an electronic tongueSousa, Mara E. B. C.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Set-2016Qualitative evaluation of Tunisian olive oils using an electronic tongue and chemometric tools: a prospective studySlim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2017Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprintsMarx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Abr-2014Relação entre a cor e o perfil polínico de méis monoflorais usando árvores de decisãoSousa, Mara E. B. C.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brinesMarx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
2016Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongueVeloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2019Serra da Estrela cheeses free amino acids profiles by UPLC-DAD-MS/MS and their application for cheese origin assessmentLima, M. J. Reis; Guiet, Andréia Oliveira Santos; Falcão, Soraia, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Single-cultivar extra virgin olive oil classification using a potentiometric electronic tongueDias, Luís G.; Fernandes, Andreia; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
19-Set-2014A size exclusion HPLC method for evaluating the individual impacts of sugars and organic acids on beverage global taste by means of calculated dose-over-threshold valuesDias, Luís G.; Sequeira, Cédric; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2020Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongueGuilherme, Rosa; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto