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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Ago-2010Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain)Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. ValdeorrasCanosa, P.; Otero-Mazoy, I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
3-Dez-2008Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jul-2020Production of a distilled spirit using cassava flour as raw material: chemical characterization and sensory profileCoelho, Eduardo João Louro; Ballesteros, Lina F.; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee groundSampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compoundsDuarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
28-Fev-2021Rootstocks effect on volatile composition of Albariño winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Tubio, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Study of the volatile and glycosidically bound compounds of minority Vitis vinifera red cultivars from NW SpainCanosa, P.; Oliveira, J. M.; Masa, A., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2015Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluationCoelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.ArtigoAcesso aberto
31-Jan-2020Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beveragesCoelho, Eduardo João Louro; Lemos, M.; Genisheva, Zlatina, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Volatile composition of Red Mencia and Souson cultivars from Rias Baixas and Valdeorras AOC (NW Spain)Canosa, P.; Oliveira, J. M.; Mazaira, J., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2009Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexítimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain)Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al.ArtigoAcesso aberto