Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Ago-2017 | Antimicrobial peptides from agro-industrial waste a key to new antibiotics | Botelho, Cláudia M.; Padrão, Jorge; Fernandes, Margarida, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2015 | Candida as foodborne pathogens | Silva, Sónia Carina; Botelho, Cláudia M.; Henriques, Mariana | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Out-2023 | Design of a lipid nano-delivery system containing recombinant Candida albicans chitinase 3 as a potential vaccine against fungal infections | Costa-Barbosa, Augusto; Pacheco, Maria Inês; Carneiro, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Nov-2023 | Modulation of designed gut bacterial communities by prebiotics and the impact of their metabolites on intestinal cells | Roupar, Dalila; González, Abigail; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Abr-2022 | Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiota | Roupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Valorization of natural antioxidants for nutritional and health applications | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Botelho, Cláudia M., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |