Percorrer por autor Costa, Jéssica Subscrever estatísticas do autor Costa, Jéssica

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-18 de um total de 18 resultados.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
12-Jun-2023Aflatoxins and ochratoxin A contamination during Merkén Pepper Powder production in ChileCosta, Jéssica; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Mai-2021An overview on possible links between aflatoxin B1 exposure and gallbladder cancerCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirArtigoAcesso restrito UMinho
30-Nov-2022Antifungal potential of capsaicinoids and capsinoids from the capsicum genus for the safeguarding of agrifood production: advantages and limitations for environmental healthCosta, Jéssica; Sepúlveda, Marcela; Gallardo, Víctor, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Chilean pepper: Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum productsCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirCapítulo de livroAcesso aberto
30-Mar-2021COVID-19, Chikungunya, Dengue and Zika diseases: an analytical platform based on MALDI-TOF MS, IR spectroscopy and RT-qPCR for accurate diagnosis and accelerate epidemics controlCosta, Jéssica; Ferreira, Eugénio C.; Santos, CledirArtigoAcesso aberto
12-Jun-2023Filamentous fungi isolated and identified from Antarctic soil (Fildes Bay, Antarctica)Gallardo, V.; Sepúlveda, M.; Cayún, Y., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Mai-2019Fungi and mycotoxin contamination in Capsicum pepper and in its derivativesCosta, Jéssica; Rodriguez, R.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Comunicação oral Acesso aberto
7-Out-2019Hongos filamentosos y micotoxinas en ají merkénCosta, Jéssica; Rodriguez, R.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Ago-2021Influence of S. cerevisiae and P. kluyveri as starters on chocolate flavourMoreira, Igor; Costa, Jéssica; Vilela, Leonardo, et al.ArtigoAcesso aberto
2-Dez-2020Mycobiota in Chilean chilli Capsicum annuum L. used for production of MerkénCosta, Jéssica; Rodriguez, R.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Mycobiota in Chilean traditional chilli used for Merkén productionCosta, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Lopez, Sebastián, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2019Mycobiota in chilli Capsicum annuum and Chilean merkénCosta, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2021Mycotoxin contamination in Capsicum pepper and Merkén: Implications for Human HealthCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
12-Nov-2022Occurrence of aflatoxins and Ochratoxin A during merkén pepper powder production in ChileCosta, Jéssica; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Jan-2019Overview of fungi and mycotoxin contamination in capsicum pepper and in its derivativesCosta, Jéssica; Rodriguez, R.; Garcia-Cela, Esther, et al.ArtigoAcesso aberto
2020Retinal response of low myopes during orthokeratology treatmentQueirós, A.; Pereira-da-Mota, Ana F.; Costa, Jéssica, et al.ArtigoAcesso aberto
17-Mai-2019Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum productsCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso aberto
2020The impact of overnight orthokeratology on accommodative response in myopic subjectsPereira-da-Mota, Ana F.; Costa, Jéssica; Amorim-de-Sousa, Ana, et al.ArtigoAcesso aberto