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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mar-2019Banana starch nanocomposite with cellulose nanofibers isolated from banana peel by enzymatic treatment: In vitro cytotoxicity assessmentTibolla, H.; Pelissari, F. M.; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
23-Set-2018Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmicoMoreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
20-Set-2018Designing whey protein-based architectures under application of moderate electric fieldsPereira, Ricardo Nuno Correia; Moreira, T. C. P.; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Effect of extraction temperature on rheological behavior and antioxidant capacity of flaxseed gumVieira, J. M.; Mantovani, R. A.; Raposo, M. F. J., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2021Flaxseed gum-biopolymers interactions driving rheological behaviour of oropharyngeal dysphagia-oriented productsVieira, J.; Andrade, Cristiane Conte Paim; Santos, T. P., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solutionVieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2020Rheology and soft tribology of thickened dispersions aiming the development of oropharyngeal dysphagia-oriented productsVieira, M. J.; Oliveira Jr, F. D.; Salvaro, D. B., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2018Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phaseFasolin, Luiz H.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pastrana, L. M., et al.ArtigoAcesso aberto