Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2019 | Banana starch nanocomposite with cellulose nanofibers isolated from banana peel by enzymatic treatment: In vitro cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, F. M.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Designing whey protein-based architectures under application of moderate electric fields | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Moreira, T. C. P.; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Effect of extraction temperature on rheological behavior and antioxidant capacity of flaxseed gum | Vieira, J. M.; Mantovani, R. A.; Raposo, M. F. J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2021 | Flaxseed gum-biopolymers interactions driving rheological behaviour of oropharyngeal dysphagia-oriented products | Vieira, J.; Andrade, Cristiane Conte Paim; Santos, T. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution | Vieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2020 | Rheology and soft tribology of thickened dispersions aiming the development of oropharyngeal dysphagia-oriented products | Vieira, M. J.; Oliveira Jr, F. D.; Salvaro, D. B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2018 | Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase | Fasolin, Luiz H.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pastrana, L. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |