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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
15-Out-2014Association of riboflavin in whey protein hydrogels produced through application of moderate electric field and cold induced gelationPereira, Ricardo; Altinok, Emir; Rodrigues, Rui M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Changes in the pool of free fatty acids in ovine, bovine and caprine milk fats, effected by viable cells and cell-free extracts of Lactococcus lactis and Debaryomyces vanrijiaeRegado, M. A.; Cristóvão, B. M.; Tavaria, F. K., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
13-Jul-2013Characterization of β-Lactoglobulin nano-hydrogels formed upon heat treatment and under selective pH range conditionsRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Malcata, F. X., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Out-2014Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditionsMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Márcia R.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Jan-2013Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applicationsRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2014Development and characterization of β-lactoglobulin nanohydrogels for bioactive compound deliveryRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Set-2015Development of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of nutraceuticalsMadalena, Daniel A.; Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefromRamos, Óscar L.; Reinas, Isabel; Silva, Sara I., et al.ArtigoAcesso aberto
2017Food-Grade EnzymesRamos, Óscar Leandro Silva; Malcata, F. X.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
6-Nov-2014Influence of electro-heating on the production of whey protein cold-set hydrogelsPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
15-Out-2014Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozymeMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Out-2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Mai-2014Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulationPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Branco, Cristiana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho