Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Analysis of acids and sugars in fruit-based drinks by SEC-UV-RI | Sequeira, Cédric; Dias, L. G.; Morais, Jorge Sá, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profiles | Fontes, Luísa; Lima, M. J. Reis; Bahri, Hamdi, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Dez-2009 | Liquid chromatography assay for gliadins quantification: application to gluten-containing and gluten-free food products | Morais, Jorge Sá; Meirinho, Sofia G.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
19-Set-2014 | A size exclusion HPLC method for evaluating the individual impacts of sugars and organic acids on beverage global taste by means of calculated dose-over-threshold values | Dias, Luís G.; Sequeira, Cédric; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |