Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin A | Carvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2015 | Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinho | Silva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Avaliação do efeito dos agentes de colagem não-alergénios na composição volátil e no perfil sensorial de vinho branco | Quintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
4-Mai-2016 | Efeito da aplicação de produtos enológicos na eliminação de Aflatoxinas em vinho branco | Ferreira, A. B.; Silva, D.; Rocha, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
12-Jun-2017 | Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white wines | Rocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2021 | Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agents | Inês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Abr-2015 | Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in wines | Inês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Mai-2018 | Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition | Quintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
30-Dez-2021 | Orange thyme: phytochemical profiling, in vitro bioactivities of extracts and potential health benefits | Silva, Amélia M.; Félix, Luís M.; Teixeira, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
24-Jul-2021 | Red seaweeds strengthening the nexus between nutrition and health: phytochemical characterization and bioactive properties of Grateloupia turuturu and Porphyra umbilicalis extracts | Ferreira, João; Hartmann, Anja; Martins-Gomes, Carlos, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
13-Abr-2015 | Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agents | Cosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Jun-2020 | Thymus zygis subsp. zygis an endemic portuguese plant: phytochemical profiling, antioxidant, anti-proliferative and anti-inflammatory activities | Silva, Amélia M.; Martins-Gomes, Carlos; Souto, Eliana B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Two- and three-dimensional spectrofluorimetric qualitative analysis of selected vegetable oils for biomedical applications | Zielinska, Aleksandra; Kubasiewicz, Konrad; Wójcicki, Krzysztof, et al. | Artigo | Acesso aberto |