Mostrar 1-4 de um total de 4 resultados.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jan-2022 | Application of an alginate-based edible coating with bacteriocin-producing Lactococcus strains in fresh cheese preservation | Silva, Sofia P. M.; Ribeiro, Susana C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2023 | Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese | Silva, Sofia P. M.; Teixeira, J. A.; Silva, Célia C. G. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
25-Mar-2023 | Prevention of fungal contamination in semi-hard cheeses by whey-gelatin film incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120 | Silva, Sofia P. M.; Teixeira, J. A.; Silva, Célia C. G. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2023 | Recent advances in the use of edible films and coatings with probiotic and bacteriocin-producing lactic acid bacteria | Silva, Sofia P. M.; Teixeira, J. A.; Silva, Célia C. G. | Artigo | Acesso restrito UMinho |