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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2000La cuisson des pommes de terre dans le sableDurand, Jean-YvesArtigoAcesso aberto
Set-2021Metrology, agriculture and food: literature quantitative analysisDurazzo, Alessandra; Souto, Eliana B.; Lombardi-Boccia, Ginevra, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Nutritional status and food intake at workplace as health indicators for industrial workersBortolozo, E.; Pilatti, L. A.; Canteri, M. H., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Ontology-based personalized dietary recommendation for weightliftingTumnark, Piyaporn; Conceição, Filipe Almeida da; Vilas-Boas, João Paulo, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
29-Abr-2014Pavlovian conditioning and cross-sensitization studies raise challenges to the hypothesis that overeating is an addictive behaviorHarb, M. R.; Almeida, O. F. X.ArtigoAcesso restrito UMinho
2011Protein-based resins for food packagingVicente, A. A.; Cerqueira, M. A.; Hilliou, L., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
31-Jul-2023Receitas de vida: um olhar sobre o cotidiano feminino a partir da culinária familiar (Espírito-Santo, 1939-1990)Prezotti, Marina GalvãoDissertação de mestrado Acesso aberto
2016A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakesAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Rheology in materials engineeringMaia, J. M.; Covas, J. A.; Cindio, Bruno de, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2012Susceptibility of monospecies and dual-species biofilms of Staphylococcus aureus and Escherichia coli to essential oilsMillezi, F. M.; Pereira, Maria Olívia; Batista, N. N., et al.ArtigoAcesso aberto
2020The relevance of polyphenols in obesity therapyFaria, Ana; Pereira-Wilson, Cristina; Negrão, RitaCapítulo de livroAcesso restrito UMinho