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Percorrer por assunto Prebiotics
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
22-Nov-2023
Modulation of designed gut bacterial communities by prebiotics and the impact of their metabolites on intestinal cells
Roupar, Dalila
;
González, Abigail
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Abr-2022
Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiota
Roupar, Dalila
;
Gonzalez, Abigail
;
Martins, Joana T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additives
Nobre, Clarisse
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
26-Abr-2022
Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologies
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Teixeira, J. A.
;
Rocha, Cristina M. R.
Artigo
Acesso restrito UMinho
7-Dez-2017
Simultaneous synthesis of prebiotic mixtures containing GOS and FOS
Silvério, Sara Isabel Cruz
;
Macedo, Eugénia A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1-Ago-2023
A sustainable approach for the valorization of underutilized date fruits
Hamdi, Amel
;
Viera-Alcaide, Isabel
;
Costa, Susana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
30-Nov-2016
The role of L-arginine in the modulation of oral biofilms in periodontal disease
Macedo, Maria Helena Rodrigues
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
11-Dez-2021
The role of prebiotics in health
Silvério, Sara Isabel Cruz
Comunicação em painel
Acesso restrito UMinho
18-Set-2017
ß-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: A promising biocatalyst for the synthesis of novel prebiotics
Cardoso, B.
;
Silvério, Sara C.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto