Percorrer por assunto Prebiotics

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
26-Abr-2022Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologiesDias, Joana Sofia Gomes; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R.ArtigoAcesso restrito UMinho
7-Dez-2017Simultaneous synthesis of prebiotic mixtures containing GOS and FOSSilvério, Sara Isabel Cruz; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Ago-2023A sustainable approach for the valorization of underutilized date fruitsHamdi, Amel; Viera-Alcaide, Isabel; Costa, Susana, et al.ArtigoAcesso aberto
30-Nov-2016The role of L-arginine in the modulation of oral biofilms in periodontal diseaseMacedo, Maria Helena RodriguesDissertação de mestrado Acesso aberto
11-Dez-2021The role of prebiotics in healthSilvério, Sara Isabel CruzComunicação em painel Acesso restrito UMinho
18-Set-2017ß-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: A promising biocatalyst for the synthesis of novel prebioticsCardoso, B.; Silvério, Sara C.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto