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Percorrer por assunto Saccharomyces cerevisiae
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
7-Set-2011
The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelago
Neves, J. Drumonde
;
Lima, Maria Teresa
;
Schuller, Dorit Elisabeth
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mar-2010
The conserved and divergent roles of carbonic anhydrases in the filamentous fungi Aspergillus fumigatus and Aspergillus nidulans
Han, Kap-Hoon
;
Chun, Yoon-Hee
;
Figueiredo, Bárbara de Castro Pimentel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Ago-2012
The phenotypic landscape of a Saccharomyces cerevisiae strain collection
Mendes, Inês
;
Duarte, Ricardo Franco
;
Umek, Lan
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Abr-2009
The production of hydrogen sulphide and other aroma compounds by wine strains of Saccharomyces cerevisiae in synthetic media with different nitrogen concentrations
Mendes-Ferreira, Ana
;
Barbosa, Catarina
;
Falco, Virgílio
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2019
The role of vacuolar membrane proteins in acetic acid-induced cell death
Teixeira, Marta Sofia Aguiar Carvalho de Oliveira
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
14-Nov-2017
The sensitivity of the yeast, Saccharomyces cerevisiae, to acetic acid is influenced by DOM34 and RPL36A
Samanfar, Bahram
;
Shostak, Kristina
;
Moteshareie, Houman
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2007
Tipagem molecular de leveduras: caracterização de uma colecção enológica
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
Out-2022
Towards engineered yeast as production platform for capsaicinoids
Muratovska, N.
;
Silva, P.
;
Pozdniakova, T. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2007
Transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to different nitrogen concentrations during alcoholic fermentation
Mendes-Ferreira, A.
;
del Olmo, M.
;
García-Martínez, J.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2008
Transcriptome variability in yeast strains
Carreto, Laura
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Santos, Manuel A. S.
Poster em conferência
Acesso aberto
Out-2008
Transcriptome variability of yeast strains
Carreto, Laura
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Santos, Manuel A. S.
Poster em conferência
Acesso aberto
2019
Transcriptomic and chemogenomic analyses unveil the essential role of Com2-regulon in response and tolerance of Saccharomyces cerevisiae to stress induced by sulfur dioxide
Lage, Patrícia
;
Marques, Maria Belém Sousa Sampaio
;
Ludovico, Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-1999
Transport of acetate in mutants of Saccharomyces cerevisiae defective in monocarboxylate permeases
Paiva, Sandra
;
Althoff, Stefanie
;
Casal, Margarida
, et al.
Artigo
Acesso aberto
29-Mar-2019
Turnover dependent phenotypic simulation: a quantitative constraint-based simulation method that accommodates all main strain design strategies
Pereira, Rui Miguel Pinheiro Silva
;
Vilaça, P.
;
Maia, Paulo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Abr-2023
Two-step purification of epilactose produced by cellobiose 2-epimerase from Caldicellulosiruptor saccharolyticus
Cardoso, Beatriz B.
;
Fernandes, Jean Michel
;
Pinheiro, Ana C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Abr-2005
The use of genetically modified Saccharomyces cerevisiae strains in the wine industry
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Casal, Margarida
Artigo
Acesso aberto
2011
Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Poster em conferência
Acesso restrito UMinho
2006
Utilisation de levures sélectionnées et biodiversité
Valero, Eva
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Cambon, Brigitte
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2006
A utilização de estirpes de leveduras geneticamente modificadas em enologia
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Casal, Margarida
Artigo
Acesso aberto
28-Jan-2008
Utilização de sub-produtos da indústria cervejeira na remoção de crómio trivalente de soluções aquosas
Ferraz, A. I.
Tese de doutoramento
Acesso aberto