Percorrer por assunto Saccharomyces cerevisiae

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
7-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mar-2010The conserved and divergent roles of carbonic anhydrases in the filamentous fungi Aspergillus fumigatus and Aspergillus nidulansHan, Kap-Hoon; Chun, Yoon-Hee; Figueiredo, Bárbara de Castro Pimentel, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Ago-2012The phenotypic landscape of a Saccharomyces cerevisiae strain collectionMendes, Inês; Duarte, Ricardo Franco; Umek, Lan, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Abr-2009The production of hydrogen sulphide and other aroma compounds by wine strains of Saccharomyces cerevisiae in synthetic media with different nitrogen concentrationsMendes-Ferreira, Ana; Barbosa, Catarina; Falco, Virgílio, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2019The role of vacuolar membrane proteins in acetic acid-induced cell deathTeixeira, Marta Sofia Aguiar Carvalho de OliveiraDissertação de mestrado Acesso aberto
14-Nov-2017The sensitivity of the yeast, Saccharomyces cerevisiae, to acetic acid is influenced by DOM34 and RPL36ASamanfar, Bahram; Shostak, Kristina; Moteshareie, Houman, et al.ArtigoAcesso aberto
2007Tipagem molecular de leveduras: caracterização de uma colecção enológicaSchuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
Out-2022Towards engineered yeast as production platform for capsaicinoidsMuratovska, N.; Silva, P.; Pozdniakova, T. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2007Transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to different nitrogen concentrations during alcoholic fermentationMendes-Ferreira, A.; del Olmo, M.; García-Martínez, J., et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2008Transcriptome variability in yeast strainsCarreto, Laura; Schuller, Dorit Elisabeth; Santos, Manuel A. S.Poster em conferênciaAcesso aberto
Out-2008Transcriptome variability of yeast strainsCarreto, Laura; Schuller, Dorit Elisabeth; Santos, Manuel A. S.Poster em conferênciaAcesso aberto
2019Transcriptomic and chemogenomic analyses unveil the essential role of Com2-regulon in response and tolerance of Saccharomyces cerevisiae to stress induced by sulfur dioxideLage, Patrícia; Marques, Maria Belém Sousa Sampaio; Ludovico, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-1999Transport of acetate in mutants of Saccharomyces cerevisiae defective in monocarboxylate permeasesPaiva, Sandra; Althoff, Stefanie; Casal, Margarida, et al.ArtigoAcesso aberto
29-Mar-2019Turnover dependent phenotypic simulation: a quantitative constraint-based simulation method that accommodates all main strain design strategiesPereira, Rui Miguel Pinheiro Silva; Vilaça, P.; Maia, Paulo, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Abr-2023Two-step purification of epilactose produced by cellobiose 2-epimerase from Caldicellulosiruptor saccharolyticusCardoso, Beatriz B.; Fernandes, Jean Michel; Pinheiro, Ana C., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Abr-2005The use of genetically modified Saccharomyces cerevisiae strains in the wine industrySchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaArtigoAcesso aberto
2011Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Poster em conferênciaAcesso restrito UMinho
2006Utilisation de levures sélectionnées et biodiversitéValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.ArtigoAcesso aberto
2006A utilização de estirpes de leveduras geneticamente modificadas em enologiaSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaArtigoAcesso aberto
28-Jan-2008Utilização de sub-produtos da indústria cervejeira na remoção de crómio trivalente de soluções aquosasFerraz, A. I.Tese de doutoramentoAcesso aberto