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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Ageing profiling of commercial and craft beers: a sensorial and chemical overviewLemos, Margarida Barbosa Pereira deDissertação de mestrado Acesso aberto
24-Fev-2022An integrative approach to the study of diet on cognitive function in ageing and effects of age on behavioural change: associations between Mediterranean diet and MRI-based measures and the effect of age on a brief motivational interventionRodrigues, Belina Simões FerreiraTese de doutoramentoAcesso embargado (2 Anos)
2012Animação teatral e terceira idade : contributos para um envelhecimento ativoCunha, Carla Sofia Ribeiro eDissertação de mestrado Acesso aberto
Fev-2016Applicability of the telephone interview for cognitive status (modified) in a community sample with low education level: association with an extensive neuropsychological batteryCastanho, Teresa Jesus Costa; Nunes, José Carlos Leitão Portugal; Moreira, Pedro Miguel Silva, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Aprender a envelhecer: intervenção numa Universidade SéniorFernandes, Daniela do Rosário da SilvaDissertação de mestrado Acesso aberto
2016Assessing cognitive function in older adults using a videoconference approachCastanho, Teresa Jesus Costa; Amorim, Liliana Patrícia Carvalho; Moreira, Pedro Miguel Silva, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Mai-2007Assessment of brewing yeast age based on selective bud scar staining and subsequent fluorescence measurement by flow cytometryLehnert, Radek; Kuřec, Michal; Brányik, Tomáš, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Catalytic degradation of polyethylene : an evaluation of the effect of dealuminated Y Zeolites using thermal analysisNeves, I. C.; Botelho, Gabriela; Machado, A. V., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Dez-2008Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturationOliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Chemical, thermo-mechanical and antimicrobial properties of DBD plasma treated disinfectant-impregnated wipes during storageXinyu Song; Cvelbar, Uros; Strazar, Petra, et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-2017Cyclic temperature dependence of electrical conductivity in polyanilines as a function of the dopant and synthesis methodHorta-Romarís, Laura; Abad, M. J.; González-Rodríguez, M. Victoria, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2018Dealing with aging and multigeneration workforce topics at top global companies: evidence from public disclosure informationCastellucci, Hector Ignácio; Arezes, P.; Lavallière, M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
26-Set-2022(Des)emprego e depressão em fim de carreira profissional: as experiências no mercado de trabalho de pessoas com 50 anos e mais desde a perspectiva crítica da economia políticaNeves, Rita Borges dasTese de doutoramentoAcesso aberto
4-Mar-2013A eficiência na distribuição das respostas sociais dirigidas à terceira idade nos distritos de Portugal ContinentalMiranda, Dânia Filipa AndradeDissertação de mestrado Acesso aberto
25-Jun-2022Empathy in the design of assistive devices for older adults: An exploratory study with Portuguese womenSilva, Daniela; Burrows, Alison; Trigueiros, PaulaArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
20-Jul-2020Endocrine homeostasis and healthy ageing - a comparative study based on distinctive cognitive population patternsCarvalho, André Filipe CoutoTese de doutoramentoAcesso aberto
24-Set-2018O envelhecimento na imprensa portuguesa: uma Visão genderizada dos idososVieira, Carla Alexandra DelgadoTese de doutoramentoAcesso aberto
28-Mar-2022Envelhecimento, reclusão e COVID-19: um olhar pluridimensional de vivências, experiências e perceçõesPimentel, Andreia Cristina MartinsDissertação de mestrado Acesso aberto
2013Evaluation of lyophilised and aged filamentous fungiSimões, Marta Filipa Jesus Freitas; Santos, C.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2014First approach to the analytical characterization of barrel-aged grape marc distillates using phenolic compounds and colour parametersRodríguez-Solana, Raquel; Salgado, José Manuel; Domínguez, José Manuel, et al.ArtigoAcesso aberto