Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
13-Jun-2019 | 3 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredients | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Simões, Lívia Souza, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
15-Out-2014 | Association of riboflavin in whey protein hydrogels produced through application of moderate electric field and cold induced gelation | Pereira, Ricardo; Altinok, Emir; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Characterization of intermediate stages in the precipitation of hydroxyapatite at 37°C | Castro, Filipa; Ferreira, António; Rocha, F. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | A conceptual V2G aggregation platform | Ferreira, João C.; Afonso, João L. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Continuous-flow precipitation of hydroxyapatite in ultrasonic microsystems | Castro, Filipa; Kuhn, Simon; Jensen, Klavs, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2020 | Design of β-lactoglobulin micro- and nanostructures by controlling gelation through physical variables | Simões, Lívia Souza; Araújo, J.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Electric vehicle communities for electric market | Ferreira, João C.; Afonso, João L. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2021 | Expanding the conformational landscape of minimalistic tripeptides by their O‑glycosylation | Brito, Alexandra Manuela Fernandes; Dave, Dhwanit; Lampel, Ayala, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Extrema propagation: fast distributed estimation of sums and network sizes | Baquero, Carlos; Almeida, Paulo Sérgio; Menezes, Raquel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Flocculation in saccharomyces cerevisiae : a review | Soares, Eduardo V. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2011 | Growth assessment of Helicobacter pylori in liquidmedium – effect of aggregation | Correia, Daniela M.; Bessa, L. J.; Azevedo, N. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | IgG and fibrinogen driven nanoparticle aggregation | Cukalevski, Risto; Ferreira, Sílvia A.; Dunning, Christopher J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolate | Rodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structures | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Photochromic properties of thienylpyrrole azo dyes in solution | Coelho, Paulo J.; Carvalho, Luís H. Melo de; Fonseca, A. Maurício C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Out-2014 | Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Probabilistic estimation of network size and diameter | Cardoso, Jorge C. S.; Almeida, Paulo Sérgio; Baquero, Carlos | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Process intensification and optimization for hydroxyapatite nanoparticles production | Castro, Filipa; Kuhn, Simon; Jensen, Klavs, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Separation of yeasts by addition of flocculent cells of Saccharomyces cerevisiae | Mortier, Annelies; Soares, Eduardo V. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Set-2023 | Ten years of active learning techniques and object detection: a systematic review | Garcia, Dibet; Carias, João; Adão, Telmo, et al. | Artigo | Acesso aberto |