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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
12-Dez-2023 | Development of a carob functional food | Amoedo, Sofia Mendes | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
Jun-2023 | Development of a functional prebiotic strawberry preparation by in situ enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharides | Gonçalves, Daniela Alexandra; Alves, Vitor D.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Development of a new functional fruit-based product | Parente, Bruna Antunes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
8-Set-2011 | Fructo-oligosaccharides recovery from fermentation processes | Gonçalves, Clarisse | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Set-2017 | Fructo-oligosaccharides: production, characterization and purification | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2018 | In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus | Nobre, Clarisse; Sousa, S. C.; Silva, S. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Abr-2022 | In-situ development of a functional prebiotic strawberry preparation | Gonçalves, Daniela Alexandra; Gonçalves, Vitor; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Microbial co-culturing strategies for fructo-oligosaccharide production | Castro, Cristiana C.; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Weireld, Guy De, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Nov-2023 | Modulation of designed gut bacterial communities by prebiotics and the impact of their metabolites on intestinal cells | Roupar, Dalila; González, Abigail; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2018 | One-step co-culture fermentation strategy to produce high-content fructo-oligosaccharides | Nobre, Clarisse; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2017 | One-step fructo-oligosaccharides production and purification | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2019 | Optimal control for fermentative production of fructo-oligosaccharides in fed-batch bioreactor | Schorsch, J.; Castro, C. C.; Couto, L. D., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2015 | Parameter identification of the fermentative production of fructo-oligosaccharides by Aureobasidium pullulans | Fekih-Salem, R.; Vande Wouwer, A.; Castro, C. de, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Abr-2022 | Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiota | Roupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2017 | Prebiotics production by Aspergillus ibericus | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Sousa, S. C.; Pinheiro, A. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2019 | Process development for the production of prebiotic fructo-oligosaccharides by Penicillium citreonigrum | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Nascimento, A. K. C.; Silva, Soraia Pires, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2018 | Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterization | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Alves Filho, E. G.; Fernandes, Fabiano A. N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Production of high-content fructo-oligosaccharides | Nobre, Clarisse; Castro, C. C.; Hantson, A.-L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Fev-2017 | Screening and selection of potential carriers to immobilize Aureobasidium pullulans cells for fructo-oligosaccharides production | Castro, C. C.; Nobre, Clarisse; Duprez, M. E., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Séparation des sucres d’un milieu de fermentation par chromatographie à lit mobile simulé (Simulated Moving Bed : SMB) | Severino, Antoni; Gonçalves, Clarisse; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |