Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2017 | Artificial virus particles | Ferreira, Débora; Martins, Ivone M. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Dez-2015 | Ashbya gossypii beyond industrial riboflavin production: a historical perspective and emerging biotechnological applications | Aguiar, Tatiana Quinta; Silva, R.; Domingues, Lucília | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Construction and validation of Escherichia coli mutants to improve the curcumin production by an engineered strain | Couto, Márcia Regina Linhares | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
14-Fev-2023 | Developing a genetic engineering method for Acetobacterium wieringae to expand one-carbon valorization pathways | Moreira, João Paulo Carvalho; Heap, John T.; Alves, Joana I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Food-Grade Enzymes | Ramos, Óscar Leandro Silva; Malcata, F. X. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
20-Out-2021 | Genetic improvement of industrial Saccharomyces cerevisiae: consolidated bioprocessing and value-added products for an advanced lignocellulosic biorefinery | Cunha, Joana Filipa Torres Pinheiro | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Out-2022 | Microbial production of curcumin | Costa, João Manuel Rainha; Rodrigues, Joana Lúcia Lima Correia; Rodrigues, L. R. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2017 | Principles of genetic engineering | Oliveira, Carla Cristina Marques de; Aguiar, Tatiana Quinta; Domingues, Lucília | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |