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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2020Are olive pomace powders a safe source of bioactives and nutrients?Ribeiro, Tânia Bragança; Oliveira, Ana; Coelho, Marta, et al.ArtigoAcesso aberto
29-Nov-2023Funcionalização de superfícies têxteis com recurso a precursores de base naturalRodrigues, Catarina FariaDissertação de mestrado Acesso aberto
2019Incorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestionRibeiro, Tânia Bragança; Oliveira, Ana; Vilas Boas, Ana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2021Incorporation of olive pomace ingredients into yoghurts as a source of fibre and hydroxytyrosol: Antioxidant activity and stability throughout gastrointestinal digestionRibeiro, Tânia B.; Lopes, Maria Teresa; Morais, Pilar, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2017Optimization of lipase production by solid-state fermentation of olive pomace: from flask to laboratory-scale packed-bed bioreactorOliveira, Felisbela; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Potential of exhausted olive pomace for gasificationCastro, Carlos; Mota, André; Ribeiro, André, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito autor
Mar-2021Prebiotic effects of olive pomace powders in the gut: In vitro evaluation of the inhibition of adhesion of pathogens, prebiotic and antioxidant effectsRibeiro, Tânia Bragança; Costa, Célia Maria; Lopes, Maria Teresa, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2016Ultrasounds pretreatment of olive pomace to improve xylanase and cellulase production by solid-state fermentationLeite, A.; Salgado, José Manuel; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Valorisation of olive pomace by solid-state fermentation with Aspergillus species for lipase productionOliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, Cláudia; Salgado, José Manuel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto