Percorrer por assunto Organogel

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
7-Jul-2019Bigels as a vehicle for bioactives compounds: assessment of in vitro digestion behaviorFasolin, Luiz Henrique; Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Digestibility of organogels produced with medium- and large- chain triacylglycerolsFasolin, Luiz Henrique; Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applicationsMartins, Artur J.; Pastrana, L. M.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
20-Mai-2023Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical propertiesMartins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al.ArtigoAcesso aberto
17-Out-2018Oleogels for the development of healthier meat-based food productsMartins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2020Self-organizing structures of phosphatidylcholine in nonaqueous solvents: tailoring gel-like systemsOkuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Fasolin, Luiz Henrique, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2018Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phaseFasolin, Luiz H.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pastrana, L. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Tuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phasesOkuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto