Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
19-Dez-2023 | Biodegradation of PHA/PBAT packaging materials by soil microorganisms | Fernandes, Miguel Ângelo Cavaleiro | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
15-Dez-2023 | Desenvolvimento de uma embalagem natural para contacto alimentar pelo processo de termoformação | Silva, Mariana Guerreiro da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2015 | Development of polyhydroxyalkanoate/beer spent grain fibers composites for film blowing applications | Cunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2016 | Effects of fermentation residues on the melt processability and thermomechanical degradation of PHBV produced from cheese whey using mixed microbial cultures | Hilliou, L.; Teixeira, Paulo Francisco; Machado, Diogo Silva, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | PHA obtained from mixed microbial cultures fed with food industry by-products : thermorheological characteristics and benchmarking with commercial PHA | Cunha, Mara; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |