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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2005Ochratoxin A and filamentous fungi in red wine grapes from Santa Catarina, BrazilNunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Serra, Rita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Ochratoxin A risk assessment in Portuguese wines : a one-year case studySerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2006Ocratoxina A em uvas Vitis viníferas de Santa Catarina - BrasilNunes, E. O; Xavier, J. J. M; Furigo-Junior, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2005Ocular components data in young adults and their correlation with the refractive errorQueirós, A.; González-Méijome, José Manuel; Jorge, Jorge, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Off-axis peripheral refraction in myopic eyes after LASIK surgeryQueirós, A.; Villa-Collar, César; Jorge, Jorge, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Offer, demand, and needs in training and education: a study focusing on microbial culture collections within the MIRRI ConsortiumAntunes, André Guimarães Lemos; Piessens, Veerle; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Set-2017Ohmic heating affecting lactoferrin properties and influencing on production of cold, gel-like emulsionsFurtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Mai-2022Oleate degradation in a continuous microaerophilic bioreactor by a syntrophic co-culture together with facultative anaerobic bacteriaDuarte, Maria Salomé Lira; Salvador, Andreia Filipa Ferreira; Cavaleiro, Ana Júlia Viana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Out-2018Oleogels for the development of healthier meat-based food productsMartins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Olive mill wastewater: a suitable medium for lipase production by yeastsPereira, Carina; Gonçalves, Cristiana; Belo, IsabelResumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Olive mill wastewaters treatment by enzymes producing microorganismsGonçalves, Cristiana; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jun-2012Olive mill wastewaters: a resource for biotechnological production of value-added productsBelo, IsabelResumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Mai-2015Olive oils qualitative evaluation using a potentiometric electronic tongue: a review of practical applicationsDias, L. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010OMP alterations in pseudomonas aeruginosa after benzalkonium chloride and ciprofloxacin biofilm adaptationMachado, Idalina; Jouenne, Thierry; Pereira, Maria OlíviaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2010OMP proteomic analysis of benzalkonium chloride and ciprofloxacin adapted biofilm cellsMachado, Idalina; Pereira, Maria Olívia; Jouenne, ThierryResumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2012On a hyperbolic augmented lagrangian artificial fish swarm based method: convergence issuesRocha, Ana Maria A. C.; Costa, M. Fernanda P.; Fernandes, Edite Manuela da G. P.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010On resource complementarity in activity networks: preliminary resultsSilva, Hélder C.; Tereso, Anabela Pereira; Oliveira, José A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022On the age and extent of the Serra da Peneda glaciation, NW PortugalPereira, Paulo; Binnie, Steven A.; Dunai, Tibor, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto