Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/1822/60929

TítuloBook of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems
Autor(es)Vicente, A. A.
Pinheiro, Ana Cristina
Martins, Joana T.
Editor(es)Vicente, A. A.
Pinheiro, Ana Cristina
Martins, Joana T.
DataJul-2019
EditoraUniversidade do Minho. Departamento de Engenharia Biológica (DEB)
CitaçãoVicente, António A.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T., Book of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems. Book of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems, Braga: Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do Minho, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
Resumo(s)This volume contains the abstracts presented at the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems, held in Sheraton Porto Hotel Conference Centre, Porto, Portugal, 7-10 July, 2019.
TipoAtas de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/60929
ISBN978-989-20-9533-2
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Livros e Capítulos de Livros / Books and Book Chapters

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