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TítuloIncorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestion
Autor(es)Ribeiro, Tânia Bragança
Oliveira, Ana
Vilas Boas, Ana
Nunes, João
Vicente, A. A.
Pintado, Manuela
Palavras-chaveOlive pomace
Dietary Fibre
Hydroxytyrosol
Yoghurt fortification
Data2019
CitaçãoRibeiro, Tânia B.; Oliveira, Ana; Boas, Ana Vilas; Nunes, João; Vicente, António A.; Pintado, Manuela, Incorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestion. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO05-24992, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 167-168, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61167
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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