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https://hdl.handle.net/1822/61167
Título: | Incorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestion |
Autor(es): | Ribeiro, Tânia Bragança Oliveira, Ana Vilas Boas, Ana Nunes, João Vicente, A. A. Pintado, Manuela |
Palavras-chave: | Olive pomace Dietary Fibre Hydroxytyrosol Yoghurt fortification |
Data: | 2019 |
Citação: | Ribeiro, Tânia B.; Oliveira, Ana; Boas, Ana Vilas; Nunes, João; Vicente, António A.; Pintado, Manuela, Incorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestion. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO05-24992, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 167-168, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/61167 |
ISBN: | 978-989-20-9533-2 |
Versão da editora: | https://www.dof2019.org/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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