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TítuloAmino acids profile for assessing Serra da Estrela cheese producers
Autor(es)Santos, A. O.
Falcão, Soraia
Fontes, Luísa
Veloso, Ana C. A.
Lemos, Edite Teixeira de
Lima, M. J. Reis
Peres, António M.
Dias, L. G.
Data24-Jul-2019
CitaçãoSantos, A. O.; Falcão, Soraia; Fontes, Luísa; Veloso, Ana C. A.; Lemos, Edite Teixeira de; Lima, M. J. Reis; Peres, António M.; Dias, L. G., Amino acids profile for assessing Serra da Estrela cheese producers. XXVI Encontro Nacional da Sociedade Portuguesa de Química: Livro de resumos. Porto, Jul 24-26, 113-113, 2019. ISBN: 978-989-8124-27-2
Resumo(s)This work has the purpose to evaluate if the Serra da Estrela cheeses colletcted from 6 producers have typical chemical characteristics, with controlled variability, considering that cheeses were produced during time periods, the raw milk comes from different animals, and that the cheese processing may slightly differ between cheesemaking producers.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/64692
ISBN978-989-8124-27-2
Versão da editorahttp://xxvienspq.eventos.chemistry.pt/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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