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https://hdl.handle.net/1822/73416
Título: | Draft genome sequence of Wickerhamomyces anomalus LBCM1105, isolated from cachaça fermentation |
Autor(es): | Cunha, Aureliano C. Santos, Renato A Corrêa Dos Riaño-Pachon, Diego M. Squina, Fábio M. Oliveira, Juliana V. C. Goldman, Gustavo H. Souza, Aline T. Gomes, Lorena S. Godoy-Santos, Fernanda Teixeira, Janaina A. Faria-Oliveira, Fábio Rosse, Izinara C. Castro, Ieso M. Lucas, Cândida Brandão, Rogelio L. |
Palavras-chave: | Non-conventional yeast glycerol "de novo" assembly glycerol |
Data: | 2020 |
Editora: | Sociedade Brasileira de Genética |
Revista: | Genetics and Molecular Biology |
Resumo(s): | Wickerhamomyces anomalus LBCM1105 is a yeast isolated from cachaça distillery fermentation vats, notable for exceptional glycerol consumption ability. We report its draft genome with 20.5x in-depth coverage and around 90% extension and completeness. It harbors the sequences of proteins involved in glycerol transport and metabolism. |
Tipo: | Artigo |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/73416 |
DOI: | 10.1590/1678-4685-GMB-2019-0122 |
ISSN: | 1415-4757 |
Versão da editora: | https://doi.org/10.1590/1678-4685-GMB-2019-0122 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
Aparece nas coleções: | CBMA - Artigos/Papers |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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Cunha et al, 2020.pdf | 939,19 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
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