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TítuloDraft genome sequence of Wickerhamomyces anomalus LBCM1105, isolated from cachaça fermentation
Autor(es)Cunha, Aureliano C.
Santos, Renato A Corrêa Dos
Riaño-Pachon, Diego M.
Squina, Fábio M.
Oliveira, Juliana V. C.
Goldman, Gustavo H.
Souza, Aline T.
Gomes, Lorena S.
Godoy-Santos, Fernanda
Teixeira, Janaina A.
Faria-Oliveira, Fábio
Rosse, Izinara C.
Castro, Ieso M.
Lucas, Cândida
Brandão, Rogelio L.
Palavras-chaveNon-conventional yeast
glycerol
"de novo" assembly
glycerol
Data2020
EditoraSociedade Brasileira de Genética
RevistaGenetics and Molecular Biology
Resumo(s)Wickerhamomyces anomalus LBCM1105 is a yeast isolated from cachaça distillery fermentation vats, notable for exceptional glycerol consumption ability. We report its draft genome with 20.5x in-depth coverage and around 90% extension and completeness. It harbors the sequences of proteins involved in glycerol transport and metabolism.
TipoArtigo
URIhttps://hdl.handle.net/1822/73416
DOI10.1590/1678-4685-GMB-2019-0122
ISSN1415-4757
Versão da editorahttps://doi.org/10.1590/1678-4685-GMB-2019-0122
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CBMA - Artigos/Papers

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