Utilize este identificador para referenciar este registo:
https://hdl.handle.net/1822/77183
Título: | Electric fields processing |
Autor(es): | Pereira, Ricardo N. |
Data: | 9-Jul-2020 |
Citação: | Pereira, Ricardo N., Electric Fields Processing. I Simpósio Internacional em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Rio de Janeiro, Brasil, 2020. |
Resumo(s): | Overview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules. |
Tipo: | Palestra |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/77183 |
Versão da editora: | https://www.even3.com.br/1sicta_5sita/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
Aparece nas coleções: |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
document_55493_1.pdf | 5,59 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir |