Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
4-Jul-2023 | Antiviral edible coatings and films: A strategy to ensure food safety | Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Michelin, Michele, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Fev-2024 | Electrical fields in the processing of protein-based foods | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Avelar, Zita Sofia Barbosa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Mai-2023 | Functional and physicochemical characterization of emerging plant-based proteins | Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Loureiro, Luís Carlos Sá; Azevedo, Miguel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Fev-2022 | Revestimentos edíveis sustentáveis com atividade antimicrobiana | Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira | Dissertação de mestrado | Acesso embargado (3 Anos) |
16-Nov-2023 | The role of emergent processing technologies in beer production | Carvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Fev-2023 | Tunning pectinase activity under the effects of electric fields in the enhanced clarification of wine must | Queirós, Mariana; Pereira, Guilherme; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira, et al. | Artigo | Acesso aberto |