Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 1508
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 16-35 de um total de 99 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2017
Baccharis dracunculifolia decreases nociception, depressive-like behaviour and supraspinal activated microglia in rats with experimental monoarthritis
Laranjeira, Inês
;
Apolinário, Elisabete
;
Amorim, Diana Alexandra Silva
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Baccharis dracunculifolia decreases nociception, depressive-like behaviour and supraspinal activated microglia in rats with experimental monoarthritis
Laranjeira, Inês
;
Apolinário, Elisabete
;
Amorim, Diana Alexandra Silva
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Biochemical changes throughout grape berry development and fruit and wine quality
Conde, C.
;
Silva, Paulo
;
Fontes, N.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Jan-2023
Bioprocessing of oilseed cakes by fungi consortia: Impact of enzymes produced on antioxidants release
Sousa, D. F.
;
Salgado, José Manuel
;
Cambra-López, Maria
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2023
Biotechnological valorization of oilseed cakes: Substrate optimization by simplex centroid mixture design and scale-up to tray bioreactor
Sousa, D. F.
;
Salgado, José Manuel
;
Cambra-López, Maria
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Ago-2004
Changes in lignin content of Hypericum perforatum cells after Colletotrichum gloeosporioides elicitation
Conceição, Luís F. R.
;
Tavares, R. M.
;
Dias, Alberto Carlos Pires
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2003
Changes of metabolism in Hypericum perforatum cells after elicitation with Colletotrichum gloeosporioides
Conceição, Luís F. R.
;
Ribeiro, Catarina
;
Dias, Alberto Carlos Pires
Comunicação oral
Acesso aberto
31-Mai-2011
Chlorogenic acid participates in the regulation of shoot, root and root hair development in hypericum perforatum
Franklin, Gregory
;
Dias, Alberto Carlos Pires
Artigo
Acesso restrito UMinho
2-Abr-2022
Comparative studies on the anti-neuroinflammatory and antioxidant activities of black and red goji berries
Magalhães, Vanessa
;
Silva, Ana Rita
;
Silva, Bruna
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Comparative study of antioxidant potential and cytotoxic effects of methanolic extracts from Lycium barbarum and Lycium ruthenicum berries
Castro, Vera
;
Aierken, Aili
;
Zhang, Xiaoying
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Comparison of the protective effects of ginsenosides Rb1 and Rg1 on improving cognitive deficits in SAMP8 mice based on anti-neuroinflammation mechanism
Yang, Yujie
;
Li, Shanshan
;
Huang, Hong
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Curcumin encapsulated into methoxy Poly(Ethylene Glycol) Poly(ε-Caprolactone) nanoparticles increases cellular uptake and neuroprotective effect in glioma cells
Gregory, Marslin
;
Sarmento, Bruno Filipe Carmelino Cardoso
;
Martins, José Alberto Ribeiro
, et al.
Artigo
Acesso restrito autor
Dez-2020
Data on the effects of Hyptis spp. and Lycium spp. plant extracts in C. elegans models of genetically determined neurodegenerative diseases
Vilasboas-Campos, Daniela
;
Costa, Marta Daniela
;
Teixeira-Castro, Andreia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Mar-2022
Degradation of lignocellulosic matrix of oilseed cakes by solid-state fermentation: fungi screening for enzymes production and antioxidants release
Sousa, Daniel
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Cambra-López, Maria
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Delayed fatty acid uptake by a fatty acid secreting yeast strain with modified peroxisomal metabolism
Ribeiro, Gabriela
;
Côrte-Real, Manuela
;
Dias, Alberto Carlos Pires
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
2010
Development of biofunctional textiles by the application of resveratrol to cotton, bamboo and silk
Pinho, Eva Patrícia Paiva Santos
;
Henriques, Mariana
;
Oliveira, Rosário
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Development of Competitive ELISA and CLEIA for Quantitative Analysis of Polymyxin B
Xu, Long
;
Burkin, Maksim
;
Eremin, Sergei
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Development, characterization, antioxidant and hepatoprotective properties of poly(Ɛ-caprolactone) nanoparticles loaded with a neuroprotective fraction of Hypericum perforatum
Oliveira, Ana Isabel
;
Pinho, Cláudia
;
Fonte, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Differential phenolic production in leaves of Vitis vinifera cv. Alvarinho affected with esca disease
Lima, Marta R. M.
;
Felgueiras, Mafalda L.
;
Cunha, Ana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2004
Differential phenolic production of Vitis vinifera cell cultures induced by Phaeomoniella chlamydospora elicitation
Lima, M. R. M.
;
Ferreres, Federico
;
Tavares, R. M.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto