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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Valorization of wastes from agrofood and pulp and paper industries within the biorefinery concept: southwestern Europe scenarioRomani, Aloia Perez; Michelin, Michele; Domingues, Lucília, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2019Valorization, comparison and characterization of coconuts waste and cactus in a biorefinery context using NaClO2-C2H4O2 and sequential NaClO2-C2H4O2/autohydrolysis pretreatmentGonçalves, F.; Ruiz, Héctor A.; dos Santos, Everaldo Silvino, et al.ArtigoAcesso aberto
29-Jun-2022A versatile nanocarrierCubosomes, characterization, and applicationsOliveira, Cristiana; Ferreira, Celso; Vieira, P., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Mar-2021Very high gravity bioethanol revisited: main challenges and advancesGomes, Daniel Gonçalves; Cruz, Mariana Lopes; Resende, Miriam de, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2017Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activityCoelho, Eduardo; Genisheva, Zlatina; Oliveira, José Maria, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Vinhos de mesa varietais de uvas americanas: análises químicas e energéticaUliana, M.; Venturini Filho, W. G.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixtureTorres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
21-Abr-2005Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysisTorres, D.; Vicente, C. R.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grainsRocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mar-2010Whey proteins potential applications in the medical field - a strategic field of researchRodrigues, L. R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Wine production with immobilized yeasts on grape pomaceMacedo, S.; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processingCastro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Xylanase and β-xylosidase production by Aspergillus ochraceus: new perspectives for the application of wheat straw autohydrolysis liquorMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-2009Xylanase and β‐xylosidase production: alternatives for the autohydrolysis liquor applicationMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Yarrowia lipolytica: an industrial workhorseGomes, Nelma; Gonçalves, Cristiana; Lopes, Marlene, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Yeast : the soul of beer’s aroma—a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeastPires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al.ArtigoAcesso aberto
14-Mai-2005Yeast activity monitoring by fluorescent methodsNovak, J.; Basarova, G.; Fiala, J., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Nov-1997Yeast flocculation: a new method for characterising cell surface interactionsAzeredo, Joana; Ramos, Ilia; Rodrigues, Lígia M., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Yeast nutrition and practical aspects during brewing fermentationsLima, Luís; Pereira, Francisco B.; Lima, Nelson, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho