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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Valorization of wastes from agrofood and pulp and paper industries within the biorefinery concept: southwestern Europe scenario | Romani, Aloia Perez; Michelin, Michele; Domingues, Lucília, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2019 | Valorization, comparison and characterization of coconuts waste and cactus in a biorefinery context using NaClO2-C2H4O2 and sequential NaClO2-C2H4O2/autohydrolysis pretreatment | Gonçalves, F.; Ruiz, Héctor A.; dos Santos, Everaldo Silvino, et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Jun-2022 | A versatile nanocarrierCubosomes, characterization, and applications | Oliveira, Cristiana; Ferreira, Celso; Vieira, P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Mar-2021 | Very high gravity bioethanol revisited: main challenges and advances | Gomes, Daniel Gonçalves; Cruz, Mariana Lopes; Resende, Miriam de, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2017 | Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activity | Coelho, Eduardo; Genisheva, Zlatina; Oliveira, José Maria, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Vinhos de mesa varietais de uvas americanas: análises químicas e energética | Uliana, M.; Venturini Filho, W. G.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixture | Torres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Set-2015 | Whey and Whey Powders: Production and Uses | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
21-Abr-2005 | Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysis | Torres, D.; Vicente, C. R.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grains | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Mar-2010 | Whey proteins potential applications in the medical field - a strategic field of research | Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Wine production with immobilized yeasts on grape pomace | Macedo, S.; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processing | Castro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Xylanase and β-xylosidase production by Aspergillus ochraceus: new perspectives for the application of wheat straw autohydrolysis liquor | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Xylanase and β‐xylosidase production: alternatives for the autohydrolysis liquor application | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Yarrowia lipolytica: an industrial workhorse | Gomes, Nelma; Gonçalves, Cristiana; Lopes, Marlene, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Yeast : the soul of beer’s aroma—a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeast | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Mai-2005 | Yeast activity monitoring by fluorescent methods | Novak, J.; Basarova, G.; Fiala, J., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-1997 | Yeast flocculation: a new method for characterising cell surface interactions | Azeredo, Joana; Ramos, Ilia; Rodrigues, Lígia M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Yeast nutrition and practical aspects during brewing fermentations | Lima, Luís; Pereira, Francisco B.; Lima, Nelson, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |