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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
21-Mai-2001Modelling design of multiphase bubble-bed reactors for advanced food-industry technologiesZahradnik, Jindrich; Thomas, N.; Ruzicka, M. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1998Modelling diffusion-reaction phenomena in yeast flocs of Saccharomyces cerevisiaeVicente, A. A.; Dluhý, M.; Ferreira, Eugénio C., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Out-2023Modelling the kinetics of Staphylococcus aureus in goat's raw milk under different sub-pasteurisation temperaturesSilva, Beatriz; Coelho-Fernandes, Sara; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jun-2017Moderate Electric Fields application as a biotechnological tool in food processingVicente, A. A.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2019Moderate electric fields as a potential tool for sustainable recovery of phenolic compounds from Pinus pinaster barkSantos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2010Moderate electric fields can inactivate Escherichia coli at room temperatureMachado, L.; Pereira, Ricardo; Martins, Rui C., et al.ArtigoAcesso aberto
10-Set-2015Moderate Electric Fields – a processing biotechnological toolPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1992Modification of flocculation bioreactor performance using an anionic polymeric additiveSousa, M. L.; Mota, M.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
12-Out-2017Modular oscillatory flow plate reactorFerreira, António; Rocha, Fernando; Teixeira, J. A., et al.Patente Acesso aberto
Out-2019Modulation of infusion processes to obtain coffee-derived food ingredients with distinct compositionLopes, Guido R.; Passos, Cláudia P.; Rodrigues, Carla, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Mai-2023Modulation of the gut microbiota by tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extraction and its prebiotic propertiesCoelho, M.; Costa, Célia; Roupar, Dalila, et al.ArtigoAcesso aberto
25-Mai-2005Molecular yeast solutions for whey bioremediationDomingues, Lucília; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Guimarães, Pedro M. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Monitoring of brewing yeast propagation under aerobic and anaerobic conditions employing flow cytometryNovak, J.; Basarova, G.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2007Monitorização da qualidade do leite de cabra durante a pasteurização e processamento óhmico usando sensores de fibra ópticaMartins, Rui C.; Coelho, A. M.; Lopes, Vítor V., et al.ArtigoAcesso aberto
7-Dez-2023More than coloring agents: natural pigments with antimicrobial activitySilva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F.; Fonseca, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Moringa oleifera lectin and binding affinity to humic acids : application to water treatmentSantos, Andréa F. S.; Luz, Luciana A.; Cunha, M. G. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2006Motion of a magnetic flow follower in two-phase flow: application to the study of airlift reactor hydrodynamicsKlein, Jaroslav; Godó, Stefan; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
24-Out-2018Multi-feedstock biorefinery for valorization of forest and marginal land resources: comparative autohydrolysisPontes, Rita; Romani, Aloia Perez; Michelin, Michele, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Nov-2007Multi-point covalent immobilization of β-galactosidase onto a polysiloxane-polyvinyl alcohol magnetic composite : an innovative biocatalyst for the production of prebiotic galacto-oligossacharidesNeri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Cunha, M. G. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Multi-step approach to add value to corncob: production of biomass-degrading enzymes, lignin and fermentable sugarsMichelin, Michele; Ruiz, Héctor A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M., et al.ArtigoAcesso aberto