Mostrar 405-424 de um total de 1565 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2-Set-2021 | Economic determinants on the implementation of a Eucalyptus wood biorefinery producing biofuels, energy and high added-value compounds | Gomes, Daniel Gonçalves; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2007 | Edible coatings from galactomannans and their application to tropical fruits | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Monteiro Moreira, A. C. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Edible coatings of galactomannan/collagen in fruit shelf life extension | Lima, A. M. P.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Mai-2016 | Edible packaging today | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
16-Mai-2023 | Editorial: Sustainable food systems in Ibero-America | Teixeira, J. A.; Pastrana, Lorenzo | Editorial em revista | Acesso aberto |
6-Nov-2002 | Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrial | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutas | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Nov-2017 | Efeito da goma guar nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glúten | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Repo-Carrasco-Valencia, Ritva, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Nov-2017 | Efeito da goma xantana nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glúten | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2001 | Effect of airflow rate on yields of Steinernema carpocapse Az 20 in liquid culture in an external-loop airlift bioreactor | Neves, J. M.; Teixeira, J. A.; Simões, N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2018 | Effect of alginate molecular weight and M/G ratio in beads properties foreseeing the protection of probiotics | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Alario, Marta M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2015 | Effect of an edible nanomultilayer coating by electrostatic self-assembly on the shelf life of fresh-cut mangoes | Souza, Marthyna P.; Vaz, Antônio F. M.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Effect of antioxidant-rich propolis and bee pollen extracts against D-glucose induced Type 2 Diabetes in rats | Hassan Laaroussi; Bakour, Meryem; Ousaaid, Driss, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Effect of bacteria on pre-formed and nascent biofilms of Irpex lacteus | Novotný, Cenek; Plackova, M.; Montalvão, S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Effect of castor oil hydrolysis in the production of gamma-decalactone by the yeast Yarrowia lipolytica | Braga, Adelaide; Gomes, Nelma; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jun-2016 | Effect of cellulose microcrystals in starch and chitosan-based films properties | Coelho, Caroline Correa de Souza; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Albuquerque, Priscilla B. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Effect of chitosan-based coatings on the shelf life of Salmon (Salmo salar) | Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1994 | Effect of cultural and nutritional conditions on the control of flocculation expression of Saccharomyces cerevisiae | Soares, Eduardo V.; Teixeira, J. A.; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Effect of dilute sulfuric acid pretreatment on the physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of coffee cut-stems | Solarte-Toro, Juan Camilo; Chacón-Pérez, Yessica; Piedrahita-Rodríguez, Sara, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | The effect of electric field on important food-processing enzymes : comparison of inactivation kinetics under conventional and ohmic heating | Castro, Inês; Macedo, B.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |