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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Calmodulin gene as good voucher as MALDI-TOF ICMS to identify portuguese isolates of aspergillus section flaviRodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Jun-2015Candida glabrata biofilms response to amphotericin BRodrigues, Célia Fortuna; Silva, Sónia Carina; Salgado, José Manuel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Carboxypeptidase immobilization on nylon nanofibrous membranes for ochratoxin A detoxificationCalado, Thalita; Ferreira, R; Lopes da Silva, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Fev-2009A case study on Aspergillus section Nigri: identification and characterisation of fungal strains from natureSantos, C.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Cellulase and xylanase production by A. uvarum in solid-state fementation using a packed-bed bioreactorSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Domínguez, José Manuel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2007Changes in Ochratoxin A concentration during winemakingFernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2009Characterisation of mycoflora and aflatoxigenic fungi from portuguese almonds: from production to commercializationRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonPoster em conferênciaAcesso aberto
Nov-2007Characterization and differentiation of aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi by MALDI-TOF MSRodrigues, P.; Kallow, W.; Erhard, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Characterization and identification of Aspergillus section flavi isolates from portuguese almonds using a polyphasic approach including MALDI-TOF ICMSRodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Characterization of Aspergillus flavus isolated from wine-making grapesSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2007Characterization of liquid-liquid equilibria of aqueous two-phase systems containing a termosensible polymer (UCON) and sodium citrateTubío, Gisela; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-1997Characterization of sugar diffusion coefficients in alginate membranesVenâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Set-2021Chemical mixture in the crop production chain: a focus on mycotoxinsVenâncio, ArmandoComunicação oral Acesso aberto
Mai-2016Combined bioremediation and enzyme production by Aspergillus sp. in olive mill and winery wastewatersSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jun-2003Contaminação fúngica das uvas e ocratoxina A em vinhosMendonça, C.; Abrunhosa, Luís; Serra, R., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
9-Out-2023Contamination by aflatoxins in different food matrices produced andconsumed in MozambiqueMatusse, Cláudio; Mucuamule, C.; Bila, J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Control of Aflatoxigenic fungi and mycotoxins production by lactobacillus speciesGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Out-2018Control of mycotoxins in the food chainVenâncio, ArmandoComunicação oral Acesso aberto
1999Controlo por ozonação do nível de esporos fúngicos numa câmara de cura de queijoVenâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto