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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2015Scale-up of Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentationOliveira, Felisbela Maria Araújo; Venâncio, Armando; Belo, Isabel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010Screening of fungal metabolites in Brazil nuts using LC/MS/MSSilva, Otniel Freitas; Souza, Maria de Lourdes M.; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Screening of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzyme production from Aspergillus species by solid-state fermentationSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
1998Selection and definition of the operational conditions for the removal of lactose from whey by ion exchangeRodrigues, L. R.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2001Separation of endo-polygalacturonase using aqueous two-phase partitioningYou-Ting Wu; Pereira, Martinha; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Simultaneous detection of cyclopiazonic acid and aflatoxin B1 by HPLC in methanol/water mobile phaseSoares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2016Simultaneous determination of Deoxynivalenol, Deoxynivalenol-3-Glucoside and Nivalenol in wheat grains by HPLC-PDA with immunoaffinity column cleanupTrombete, F.; Barros, A.; Vieira, Madalena, et al.ArtigoAcesso aberto
2004Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and healthPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Set-2015Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSFLeite, P.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Jul-2011Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approachesRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
13-Jun-2017Study on the possibility of aflatoxin M1 milk contamination from ingestion of contaminated feed by dairy cattleGonçalves, Ana; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Ago-2008Supressão de Aspergillus produtores de aflatoxinas e ácido ciclopiazonico por ozônioSilva, Otniel Freitas; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
14-Jun-2012Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section FlaviRodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007The challenge of mycotoxinsVenâncio, Armando; Paterson, R. R. M.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2008The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivativesCosta, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2011The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin AVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2012The importance of a quick identification of Aspergillus niger for a proper mycotoxin related diagnosisSoares, Célia Maria Gonçalves; Santos, Cledir; Maciel, Marília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Set-2009The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto