Percorrer por autor 2046 Subscrever estatísticas do autor Autor

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 493-512 de um total de 882 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Influence of galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruitsLima, A. M. P; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
25-Out-2018Influence of hydrocolloids (galactomannan and xanthan gum) on the physicochemical and sensory characteristics of gluten-free cakes based on fava beans (Phaseolus lunatus)Andrade, F. J. E. T.; Albuquerque, Priscilla B. S.; Moraes, G. M. D., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
6-Set-2015Influence of low and moderate electric fields on the extraction of anthocyanins from winemaking residuesPereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Influence of moderate electric fields in β-lactoglobulin thermal unfolding and interactionsRodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2012Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structuresPereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
27-Mai-2002The influence of non-Newtonian fluids in the hydrodynamic behaviour of an airlift reactor with an enlarged degassing zoneReis, N.; Soares, A. A.; Oliveira, A. H., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jul-2023Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactionsMiranda, Cristiane Grella; Rodrigues, Rui M.; Pereira, Ricardo N., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
5-Jun-2016Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregatesPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Simões, L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2021Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteinsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Machado, Luís Pedro Lima, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2015Influence of surfactant and processing conditions in the stability of oil-in-water nanoemulsionsSilva, H.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2006The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heaterMachado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestionFernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solutionVieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Mai-2013Influence of volumetric oxygen transfer coefficient (kLa) on xylanases batch production by Aspergillus niger van Tieghem in stirred tank and internal-loop airlift bioreactorsMichelin, Michele; Mota, A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2012Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based filmsMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
28-Jun-2008Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycinMartins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Álvaro M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
24-Out-2013Inovação tecnológica na Indústria Alimentar – exemplos da experiência do Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do MinhoVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Mai-2009Integration of particles of different sizes in a hydrothermal process for the pre-treatment of agro-industrial residues such as wheat strawRuíz, Héctor A.; Silva, Daniel Pereira da; Ruzene, Denise S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2007The intensification of gas–liquid flows with a periodic, constricted oscillatory-meso tubeReis, N.; Mena, P. C.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto