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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2008 | Influence of galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, A. M. P; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
25-Out-2018 | Influence of hydrocolloids (galactomannan and xanthan gum) on the physicochemical and sensory characteristics of gluten-free cakes based on fava beans (Phaseolus lunatus) | Andrade, F. J. E. T.; Albuquerque, Priscilla B. S.; Moraes, G. M. D., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
6-Set-2015 | Influence of low and moderate electric fields on the extraction of anthocyanins from winemaking residues | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Influence of moderate electric fields in β-lactoglobulin thermal unfolding and interactions | Rodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolate | Rodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structures | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Mai-2002 | The influence of non-Newtonian fluids in the hydrodynamic behaviour of an airlift reactor with an enlarged degassing zone | Reis, N.; Soares, A. A.; Oliveira, A. H., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2023 | Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactions | Miranda, Cristiane Grella; Rodrigues, Rui M.; Pereira, Ricardo N., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jun-2016 | Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregates | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Simões, L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2021 | Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteins | Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Machado, Luís Pedro Lima, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2015 | Influence of surfactant and processing conditions in the stability of oil-in-water nanoemulsions | Silva, H.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heater | Machado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestion | Fernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution | Vieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Mai-2013 | Influence of volumetric oxygen transfer coefficient (kLa) on xylanases batch production by Aspergillus niger van Tieghem in stirred tank and internal-loop airlift bioreactors | Michelin, Michele; Mota, A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based films | Martins, Joana; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycin | Martins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Álvaro M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
24-Out-2013 | Inovação tecnológica na Indústria Alimentar – exemplos da experiência do Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do Minho | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Mai-2009 | Integration of particles of different sizes in a hydrothermal process for the pre-treatment of agro-industrial residues such as wheat straw | Ruíz, Héctor A.; Silva, Daniel Pereira da; Ruzene, Denise S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2007 | The intensification of gas–liquid flows with a periodic, constricted oscillatory-meso tube | Reis, N.; Mena, P. C.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |