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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2013
Mycotoxin production by Aspergillus niger aggregate strains isolated from harvested maize in three Portuguese regions
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
6-Jul-2017
Mycotoxins in food and mitigation of its effects
Venâncio, Armando
;
Gonçalves, Ana
;
Sousa, A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2013
Produção de fumonisina B2 por estirpes de Aspergillus Negros
Calado, Thalita Cabral
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakes
Abrunhosa, Luís
;
Morales-Valle, H.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2012
The effect of food processing on the fate of mycotoxins
Venâncio, Armando
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Calado, Thalita
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
8-Jun-2012
Utilização da extração em fase sólida seguida de análise por GC-MS na caracterização aromática de uvas da casta Alvarinho
Calado, Thalita
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto