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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
6-Jun-2009Polysaccharide from Anacardium occidentale L. tree gum (policaju) as a coating for Tommy Atkins mangoesSouza, M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Polysaccharide from Anacardium occidentale L. tree gum (Policaju) as a coating for Tommy Atkins mangoesSouza, Marthyna P.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
26-Dez-2023Postharvest quality improvement of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit using a nanomultilayer coating containing aloe veraFlores-López, M L; Vieira, Jorge Miguel Magalhães; Rocha, Cristina M.R., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Potential antioxidant and chemical characterization of sulfated polysaccharide from the red seaweed (Gracilaria birdiae)Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Mai-2007Potential application of polysaccharide from Anacardium occidentale L. in the pharmaceutical and cosmetic industriesSouza, M.; Souza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Jul-2015Probiotic microcarrier: a continuous folate producerRamos, P.; Cerqueira, M. A.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2016Probiotic-loaded microcapsule system for human in situ folate production: Encapsulation and system validationRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Abrunhosa, Luís; Pinheiro, Ana Cristina, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Processing, production methods and characterization of bio-based packaging materialsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018Production and physicochemical properties of carboxymethyl cellulose films enriched with spent coffee grounds polysaccharidesBallesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Jul-2010Production of β-carotene nanoemulsions prepared by a high-speed blender: characterization and stability evaluationSilva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Set-2012Propriedades molhantes de revestimentos comestíveis obtidos a partir de misturas de proteínas de farelo e arroz e galactomananas de Caesalpinia pulcherrima em batatas minimamente processadasSchmidt, C.; Furlong, E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Fev-2019Protein-based nanostructures for food applicationsBourbon, Ana I.; Pereira, Ricardo N.; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Protein-based resins for food packagingVicente, A. A.; Cerqueira, M. A.; Hilliou, L., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2014Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles for functional food applicationsSouza, Marthyna P.; Vaz, Antônio Fernando; Correia, M. T. S., et al.ArtigoAcesso aberto
19-Mai-2012Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles: physicochemical characterizationSouza, M.; Vaz, A. F. M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Nov-2023Recent advances in oral delivery systems of resveratrol: foreseeing their use in functional foodsSilva, Pedro Miguel Peixoto; Gonçalves, Catarina; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2014Reinforcement of Polysaccharide-based films : evaluation of physic-chemical propertiesCerqueira, M. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2015Relationship between galactomannan structure and physicochemical properties of films produced thereofSantos, V.; Souza, B.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Research and characterization of new materials for the production of edible coatingsCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Teixeira, J. A., et al.Capítulo de livroAcesso aberto