Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 7365
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 48-63 de um total de 63 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2019
Sequential bioprocessing of Ulva rigida to produce lignocellulolytic enzymes and to improve its nutritional value as aquaculture feed
Fernandes, Helena
;
Salgado, José Manuel
;
Martins, Nicole
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Jan-2023
Shelf-life performance of fish feed supplemented with bioactive extracts from fermented olive mill and winery by-products
Filipe, Diogo
;
Gonçalves, A.
;
Fernandes, Helena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Simultaneous production of lignocellulolytic enzymes and extraction of antioxidant compounds by solid-state fermentation of agro-industrial wastes
Leite, Paulina
;
Silva, Cátia
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
24-Out-2018
Simultaneous production of β-glucidase and extraction of antioxidant compounds by solid-state fermentation of winery and olive mill wastes
Leite, A.
;
Silva, C.
;
Belo, Isabel
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
6-Ago-2023
Solid state and semi-solid fermentations of olive and sunflower cakes with Yarrowia lipolytica: impact of biological and physical pretreatments
Costa, Ana Rita
;
Fernandes, Helena
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Abr-2022
Solid state fermentation of oil cakes with Yarrowia lipolytica for lipase production
Costa, Ana Rita
;
Salgado, José Manuel
;
Belo, Isabel
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
23-Ago-2023
Solid-state fermentation as green technology to improve the use of plant feedstuffs as ingredients in diets for European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles
Vieira, Lúcia
;
Filipe, Diogo
;
Amaral, Diogo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
30-Jan-2023
Solid-state fermentation of distiller’s dried grains with solubles improves digestibility for european seabass (dicentrarchus labrax) juveniles
Filipe, Diogo
;
Dias, Mário
;
Magalhães, Rui
, et al.
Artigo
Acesso aberto
24-Out-2018
Solid-state fermentation of Ulva Rigida for production of cellulases, xylanases and ß-glucosidase
Fernandes, Helena
;
Martins, Nicole
;
Peres, Helena
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
15-Nov-2019
Solid-state fermentation of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzymes and antioxidant compounds production
Filipe, D.
;
Peres, H.
;
Castro, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2021
Solid-state fermented brewer's spent grain enzymatic extract increases in vitro and in vivo feed digestibility in European seabass
Fernandes, Helena
;
Moyano, Francisco
;
Castro, Carolina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2015
Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSF
Leite, P.
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2016
Ultrasounds pretreatment of olive pomace to improve xylanase and cellulase production by solid-state fermentation
Leite, A.
;
Salgado, José Manuel
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
3-Mai-2022
Valorization of brewers spent grain using biological treatments and its application in feeds for European seabass (Dicentrarchus labrax)
Fernandes, Helena
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Ferreira, Marta Alexandra Lages
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2022
Valorization of by-products from vegetable oil industries: Enzymes production by Yarrowia lipolytica through solid state fermentation
Costa, Ana Rita
;
Salgado, José Manuel
;
Lopes, Marlene
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Dez-2023
Valorization of Gelidium corneum by-product through solid-state fermentation
Ferreira, Marta Alexandra Lages
;
Salgado, José Manuel
;
Peres, Helena
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto