Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por revistas 73663
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 47-55 de um total de 55 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2015
The contribution of phenolic acids to the anti-inflammatory activity of mushrooms: Screening in phenolic extracts, individual parent molecules and synthesized glucuronated and methylated derivatives
Taofiq, O.
;
Calhelha, Ricardo C.
;
Heleno, S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2021
The restructuring of grape berry waxes by calcium changes the surface microbiota
Martins, Viviana
;
Szakiel, Anna
;
Paczkowski, Cezary
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Fev-2019
Understanding wine sorption by oak wood: Modeling of wine uptake and characterization of volatile compounds retention
Coelho, Eduardo João Louro
;
Domingues, Lucília
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2018
Use of edible films and coatings in cheese preservation: Opportunities and challenges
Costa, Maria J.
;
Maciel, L.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Ago-2006
The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industry
Pinto, D. B.
;
Castro, Inês
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2020
Vineyard calcium sprays shift the volatile profile of young red wine produced by induced and spontaneous fermentation
Martins, Viviana
;
Lopez, Ricardo
;
Garcia, Ana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jul-2018
Volatile compounds and protein profiles analyses of fermented cocoa beans and chocolates from different hybrids cultivated in Brazil
Moreira, Igor Magalhães da Veiga
;
Vilela, Leonardo de Figueiredo
;
Santos, Cledir
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Yeasts from Canastra cheese production process: Isolation and evaluation of their potential for cheese whey fermentation
Andrade, Rafaela Pereira
;
Melo, Carolina Naves
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2020
β-lactoglobulin micro- and nanostructures as bioactive compounds vehicle: In vitro studies
Simões, Lívia Souza
;
Martins, Joana T.
;
Pinheiro, Ana Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto