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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2008 | Feasibility of UV-VIS-SWNIR spectroscopy for monitoring chitosan edible coatings | Silva, João S.; Martins, R.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Feasibility of yeasts and fungi monitoring during cheese maturation using fibre optic sensors | Silva, J. S.; Jesus, P.; Martins, Rui C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Fed-batch anaerobic degradation of long chain fatty acids | Cavaleiro, A. J.; Alves, J. I.; Alves, M. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-2000 | Fed-batch cultivation of Saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactor | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Fed-batch cultures of Pichia pastoris under increased air pressure | Lopes, Marlene | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fed-batch fermentation for heterologous protein production by recombinant Pichia pastoris | Wanderley, Marcela Silvestre Outtes; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jul-2021 | Fenton-type heterogeneous catalysts based in zeolites for water treatment | Santos, B. L. C.; Fonseca, A. M.; Neves, Isabel C. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus by human gut microflora | Roupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Silva, Sara, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-1999 | Fermentação alcoólica do soro de queijo com uma estirpe de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificada | Domingues, Lucília; Lima, Nelson; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermentation process development for the production of bio-ethanol : the particular case of cheese whey | Guimarães, Pedro M. R.; Domingues, Lucília; Ruzene, Denise S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2012 | Fermentation systems for the production of mycophenolic acid by Penicillium pinophilum EH3 | Ramos, L. M.; Montañez-Saenz, J.; Garza, Y., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Abr-2008 | Fermentative bio-hydrogen production from organic wastes and sugars | Abreu, A. A.; Danko, Anthony S.; Alves, J. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
24-Out-2011 | Fermentative metabolism of yeast strains under induced stress conditions | Castro, C. C.; Silva, J. S.; Silva, Sílvia S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysis | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Fermented beverages : technological and analytical approaches | Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Ago-2018 | Ferroelectric phenanthrene nanofibers by electrospinning | Silva, J. M.; de Matos Gomes, Etelvina; Rolo, Anabela G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Fetal stem cells obtained from amniotic fluid and wharton's jelly expanded using platelet lysate for tissue engineering applications | Pinto, A. R.; Aleixo, I.; Cerqueira, M. T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2012 | Filamentous fungi in biofilms of water tanks in a supply system in Recife-PE, Brazil | Silva, P. B. R.; Santana, J. B. de; Oliveira, H. M. B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2011 | Filamentous fungi in drinking water in relation to biofilm formation | Siqueira, Virgínia M.; Oliveira, H. M. B.; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |