Percorrer por assunto Penicillium

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
7-Dez-2023More than coloring agents: natural pigments with antimicrobial activitySilva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F.; Fonseca, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2008Multilocus sequence identification of penicillium species in cork bark during plank preparation for the manufacture of stoppersSerra, Rita; Peterson, Stephen W.; Centro Tecnológico da Cortiça, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Mycotoxigenic potential of fungi isolated from highly cured Portuguese cheeseDias, Teresa Vale; Dos Santos, Valentina; Santos, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case studyAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Penicillium : mycoses and mycotoxinosesPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2018Polyphasic identification of Penicillia and Aspergilli isolated from Italian grana cheeseDecontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharidesFlores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
4-Abr-2017Survey of Penicillia associated with Italian grana cheeseDecontardi, S.; Mauro, A.; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto