Percorrer por assunto Xylitol

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2003The level of glucose-6-phosphate dehydrogenase activity strongly influences xylose fermentation and inhibitor sensitivity in recombinant Saccharomyces cerevisiae strainsJeppsson, Marie; Johansson, Björn; Jensen, Peter Ruhdal, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Melhorar a taxa de fermentação da xilose em etanol em Saccharomyces cerevisiae através da incorporação de informações estruturais de proteínasNóvoa, Cláudio Filipe FerreiraDissertação de mestrado Acesso aberto
15-Jan-2023Multi-feedstock biorefinery concept: Valorization of winery wastes by engineered yeastBaptista, Sara Isabel Leite; Romaní, Aloia; Cunha, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
2017Production of hemicellulases, xylitol, and furan from hemicellulosic hydrolysates using hydrothermal pretreatmentMichelin, Michele; Romaní, Aloia; Salgado, José Manuel, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018SweetBiotech: biotechnological processes for xylitol production from corn cob autohydrolysatesCarvalho, Luís Carlos RochaDissertação de mestrado Acesso aberto
2013Techno-economic analysis for brewer’s spent grains use on a biorefinery concept: The Brazilian caseMussatto, Solange I.; Moncada, Jonathan; Roberto, Inês Conceição, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2008Total reuse of brewer’s spent grain in chemical and biotechnological processes for the production of added-value compoundsMussatto, Solange I.; Dragone, Giuliano; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto