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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixtureTorres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
21-Abr-2005Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysisTorres, D.; Vicente, C. R.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grainsRocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mar-2010Whey proteins potential applications in the medical field - a strategic field of researchRodrigues, L. R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Wine production with immobilized yeasts on grape pomaceMacedo, S.; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processingCastro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Xylanase and β-xylosidase production by Aspergillus ochraceus: new perspectives for the application of wheat straw autohydrolysis liquorMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-2009Xylanase and β‐xylosidase production: alternatives for the autohydrolysis liquor applicationMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Yarrowia lipolytica: an industrial workhorseGomes, Nelma; Gonçalves, Cristiana; Lopes, Marlene, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Yeast : the soul of beer’s aroma—a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeastPires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al.ArtigoAcesso aberto
14-Mai-2005Yeast activity monitoring by fluorescent methodsNovak, J.; Basarova, G.; Fiala, J., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Nov-1997Yeast flocculation: a new method for characterising cell surface interactionsAzeredo, Joana; Ramos, Ilia; Rodrigues, Lígia M., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Yeast nutrition and practical aspects during brewing fermentationsLima, Luís; Pereira, Francisco B.; Lima, Nelson, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
30-Nov-2007Zero-trans uptake rates determined with starved yeast suspensions underestimate the activity of sugar-proton symportersGuimarães, Pedro M. R.; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Jun-2022Zn and Zn-Fe nanostructures with multifunctional properties as components for food packaging materialsLamsaf, Hafsae; Ballesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.ArtigoAcesso aberto
2021Zn-Fe flower-like nanoparticles growth by gas condensationLamsaf, H.; Lenzi, V.; Marques, L., et al.ArtigoAcesso aberto
18-Set-2017ß-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: A promising biocatalyst for the synthesis of novel prebioticsCardoso, B.; Silvério, Sara C.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2009β-Fructofuranosidase production by repeated batch fermentation with immobilized Aspergillus japonicusMussatto, Solange I.; Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Set-2008β-Galactosidase from Aspergillus oryzae immobilized onto different magnetic supports: A comparative experimental and modelling study of the galactooligosaccharides productionNeri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Costa, Rafael S., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto