Mostrar 1534-1553 de um total de 1555 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixture | Torres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Set-2015 | Whey and Whey Powders: Production and Uses | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
21-Abr-2005 | Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysis | Torres, D.; Vicente, C. R.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grains | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Mar-2010 | Whey proteins potential applications in the medical field - a strategic field of research | Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Wine production with immobilized yeasts on grape pomace | Macedo, S.; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processing | Castro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Xylanase and β-xylosidase production by Aspergillus ochraceus: new perspectives for the application of wheat straw autohydrolysis liquor | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Xylanase and β‐xylosidase production: alternatives for the autohydrolysis liquor application | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Yarrowia lipolytica: an industrial workhorse | Gomes, Nelma; Gonçalves, Cristiana; Lopes, Marlene, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Yeast : the soul of beer’s aroma—a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeast | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Mai-2005 | Yeast activity monitoring by fluorescent methods | Novak, J.; Basarova, G.; Fiala, J., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-1997 | Yeast flocculation: a new method for characterising cell surface interactions | Azeredo, Joana; Ramos, Ilia; Rodrigues, Lígia M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Yeast nutrition and practical aspects during brewing fermentations | Lima, Luís; Pereira, Francisco B.; Lima, Nelson, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
30-Nov-2007 | Zero-trans uptake rates determined with starved yeast suspensions underestimate the activity of sugar-proton symporters | Guimarães, Pedro M. R.; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jun-2022 | Zn and Zn-Fe nanostructures with multifunctional properties as components for food packaging materials | Lamsaf, Hafsae; Ballesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Zn-Fe flower-like nanoparticles growth by gas condensation | Lamsaf, H.; Lenzi, V.; Marques, L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
18-Set-2017 | ß-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: A promising biocatalyst for the synthesis of novel prebiotics | Cardoso, B.; Silvério, Sara C.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2009 | β-Fructofuranosidase production by repeated batch fermentation with immobilized Aspergillus japonicus | Mussatto, Solange I.; Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | β-Galactosidase from Aspergillus oryzae immobilized onto different magnetic supports: A comparative experimental and modelling study of the galactooligosaccharides production | Neri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Costa, Rafael S., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |