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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2005Assessment of environmental impact of commercial wine yeast in vineyard ecosystemsValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Out-2005Assessment of environmental impact of commercial wine yeast in vineyard ecosystemsValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2007Biodiversity of Saccharomyces yeast strains from grape berries of wine-producing areas using starter commercial yeastsValero, Eva; Cambon, Brigitte; Schuller, Dorit Elisabeth, et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2010A colecção de Saccharomyces cerevisiae para a selecção de novas estirpes de vinificaçãoVieira, E.; Neves, J. Drumonde; Gambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jun-2010A collection of indigenous saccharomyces cerevisiae strains from appellations of origin in Portugal and FranceVieira, E.; Neves, J. Drumonde; Gambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2003Commercial yeast strains do not disseminate significantly in winery ecosystems of wine producing regions in France and PortugalSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2003Commercial yeast strains do not significantly disseminate in vineyard ecosystemsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Gambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Commercial yeast strains do not significantly disseminate in vineyard ecosystemsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Gambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2006Comparison of vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations by microsatellite analysisValero, Eva; Cambon, Brigitte; Dequin, Sylvie, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2005Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years studyValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2005Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years studyValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2005Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years studyValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Dissémination des levures œnologiques dans le vignobleValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
2003The genetic characterization of Saccharomyces cerevisiae commercial enological strains : a survey of molecular typing techniquesSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2003The genetic characterization of Saccharomyces cerevisiae commercial enological strains : a survey of molecular typing techniquesSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2004Molecular methods evaluation for the typing of Saccharomyces cerevisiae wine strainsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Mai-2010A Saccharomyces cerevisiae bio-databank for winemaking strain selectionVieira, E.; Neves, J. Drumonde; Gambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2010A Saccharomyces cerevisiae bio-databank for winemaking strain selectionNeves, J. Drumonde; Vieira, E.; Gambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Abr-2005Selected yeast utilization and biodiversityValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.ArtigoAcesso aberto
2004Survey of molecular methods for the typing of wine yeast strainsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto