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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
9-Set-2012Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetryFreitas, Patrícia; Dias, L. G.; Peres, António M., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
17-Jun-2019Development of a UPLC-MS/MS method for establishing Serra da Estrela´s free amino acids profileSantos, Andréia O.; Falcão, Soraia I.; Fontes, Luísa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2014Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI methodCorreia, Daniela M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Abr-2016Discriminação de soluções padrão de defeitos sensoriais associados à fermentação anormal de azeitonas de mesa recorrendo a uma língua eletrónica e quimiometriaMarx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2017Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprintsSouayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2020Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprintsRodrigues, Isabel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Dez-2019Discrimination of three bacteria species using a potentiometric electronic tongueTeixeira, Guilherme Gobbi; Katel, Anna; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Nov-2022Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oilsMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2021Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongueMarx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladasVilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Set-2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
4-Dez-2018Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief reviewMarx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
2016Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee productsPeres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2019Electronic nose coupled with linear and nonlinear supervised learning methods for rapid discriminating quality grades of superior java cocoa beansHidayat, S. N.; Rusman, A.; Julian, T., et al.ArtigoAcesso aberto
29-Fev-2024Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oilsRodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2016Electronic tongue: a versatile tool for mineral and fruit-flavored waters recognitionDias, Luís G.; Alberto, Zelda; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2017Electronic tongues and aptasensorsDias, L. G.; Meirinho, S. G.; Veloso, Ana C. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2005Escherichia coli expressing a fluorescence protein as a model system for the optimization of environmental and processing conditionsVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Carvalho, S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
29-Abr-2021Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extractsMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho