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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
9-Set-2012 | Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry | Freitas, Patrícia; Dias, L. G.; Peres, António M., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Development of a UPLC-MS/MS method for establishing Serra da Estrela´s free amino acids profile | Santos, Andréia O.; Falcão, Soraia I.; Fontes, Luísa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2014 | Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI method | Correia, Daniela M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2016 | Discriminação de soluções padrão de defeitos sensoriais associados à fermentação anormal de azeitonas de mesa recorrendo a uma língua eletrónica e quimiometria | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2017 | Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprints | Souayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2020 | Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprints | Rodrigues, Isabel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Discrimination of three bacteria species using a potentiometric electronic tongue | Teixeira, Guilherme Gobbi; Katel, Anna; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Nov-2022 | Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2021 | Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladas | Vilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Set-2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
4-Dez-2018 | Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief review | Marx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee products | Peres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2019 | Electronic nose coupled with linear and nonlinear supervised learning methods for rapid discriminating quality grades of superior java cocoa beans | Hidayat, S. N.; Rusman, A.; Julian, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Fev-2024 | Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oils | Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2016 | Electronic tongue: a versatile tool for mineral and fruit-flavored waters recognition | Dias, Luís G.; Alberto, Zelda; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Electronic tongues and aptasensors | Dias, L. G.; Meirinho, S. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2005 | Escherichia coli expressing a fluorescence protein as a model system for the optimization of environmental and processing conditions | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Carvalho, S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Abr-2021 | Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extracts | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |