Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
14-Nov-2019 | Caracterização do espumante de mel com diferentes agentes de colagem | Pascoal, A.; Anjos, O.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Effect of nitrogen supplementation on yeast fermentation performance and mead quality | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiae | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Mead and other fermented beverages | Pereira, A. P.; Oliveira, J. M.; Mendes-Ferreira, A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2015 | Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |