Percorrer por autor Soares, N. Subscrever estatísticas do autor Soares, N.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-10 de um total de 10 resultados.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016Active and intelligent packaging for milk and milk productsSoares, N.; Silva, C.; Santiago-Silva, P., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2016Appendix 2Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito autor
Fev-2017Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storageSoares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2016Effect of variables on the thickness of an edible coating applied on frozen fish establishment of the concept of safe dipping timeSoares, N.; Fernandes, T.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2016Fishery sectorSoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Fev-2016Food safetySoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Fev-2016Food safety in the seafood industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementationSoares, N.; Vicente, A. A.; Martins, Cristina M. A.LivroAcesso restrito autor
2016Food safety management system EN ISO 22000:2005Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso aberto
2016The EN ISO 22000:2005Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2016The FSSC 22000 certificationSoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho