Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Alcohol and health: standards of consumption, benefits and harm - a review | Vieira, Isabela Maria Monteiro; Santos, Brenda; Ruzene, Denise, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2011 | Flocculation in saccharomyces cerevisiae : a review | Soares, Eduardo V. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2015 | Vinhos de mesa varietais de uvas americanas: análises químicas e energética | Uliana, M.; Venturini Filho, W. G.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |