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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-20203D printed functional cookies fortified with Arthrospira platensis: Evaluation of its antioxidant potential and physical-chemical characterizationVieira, Marta V.; Oliveira, Sara M.; Amado, Isabel R., et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jul-2011Biotempo alimentos funcionais e nutriçãoFaria, Nuno Filipe Monteiro; Torres, D.; Rocha, I., et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2023Development of a functional prebiotic strawberry preparation by in situ enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharidesGonçalves, Daniela Alexandra; Alves, Vitor D.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2021Development of a new functional fruit-based productParente, Bruna AntunesDissertação de mestrado Acesso aberto
2019Development of a novel food application using mixtures of commercial prebioticsSilva, Jessica Costa daDissertação de mestrado Acesso aberto
15-Out-2014Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packagingPadrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021In situ enzymatic synthesis of prebiotics to improve food functionalityGonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Milk minor constituents, enzymes, hormones, growth factors, and organic acidsRodrigues, L. R.Capítulo de livroAcesso aberto
13-Dez-2018Novas abordagens em nutrição desportiva e alimentos funcionaisformulações à base de microalgasBastos, Tânia Alexandra RodriguesDissertação de mestrado Acesso restrito autor
17-Out-2018Oleogels for the development of healthier meat-based food productsMartins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Phaseolus vulgaris L. as a functional food for aging protectionSantos, Eunice; Marques, Guilhermina; Lino-Neto, T.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
24-Jul-2021Red seaweeds strengthening the nexus between nutrition and health: phytochemical characterization and bioactive properties of Grateloupia turuturu and Porphyra umbilicalis extractsFerreira, João; Hartmann, Anja; Martins-Gomes, Carlos, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
7-Abr-2022Rotondas red eggplant: nutritional characterization and extractionof high added value biocompounds using emerging electrotechnologiesSantos, Pedro Miguel Ferreira; Duca, Anna; Genisheva, Zlatina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho