Percorrer por assunto Penicillium

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013Antimicrobial activity, growth inhibition of human tumour cell lines, and phytochemical characterization of the hydromethanolic extract obtained from Sapindus saponaria L. aerial partsRashed, Khaled N.; Ćirić, Ana; Glamočlija, Jasmina, et al.ArtigoAcesso aberto
2006Application of classification-tree models to characterize the mycobiota of grapes on the basis of originSerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al.ArtigoAcesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2012Deteção da produção de ocratoxina A (OTA) por espécies de Penicillium isoladas de solos estocadas na Micoteca URM, Pernambuco, Brasil, através de HPLCCruz, Lidiane Roberta; Lima, Juliana Silva; Fonseca, Julyanna C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2024Draft genome sequence and comparative genomic analysis of Penicillium pancosmium MUM 23.27 isolated from raw honeyRoxo, Ivo; Amaral, A. Luís; Portugal, António, et al.ArtigoAcesso aberto
2006Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine productionSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2013Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnutsRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Ago-2006Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium speciesSerra, Rita; Lourenço, Anália; Alípio, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
2007The isoepoxydon dehydrogenase gene PCR profile is useful in fungal taxonomyPaterson, R. R. M.ArtigoAcesso aberto
7-Dez-2023More than coloring agents: natural pigments with antimicrobial activitySilva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F.; Fonseca, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2008Multilocus sequence identification of penicillium species in cork bark during plank preparation for the manufacture of stoppersSerra, Rita; Peterson, Stephen W.; Centro Tecnológico da Cortiça, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Mycotoxigenic potential of fungi isolated from highly cured Portuguese cheeseDias, Teresa Vale; Dos Santos, Valentina; Santos, Carla, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case studyAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Penicillium : mycoses and mycotoxinosesPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2018Polyphasic identification of Penicillia and Aspergilli isolated from Italian grana cheeseDecontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharidesFlores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
4-Abr-2017Survey of Penicillia associated with Italian grana cheeseDecontardi, S.; Mauro, A.; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto