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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Set-2011 | Fast chemical treatments for ligno-cellulosic yeast carriers’ production from brewers´ spent grains | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Jun-2016 | Fast emergence of phage-resistant Pseudomonas aeruginosa biofilm cells in response to the pressure exerted by bacteriophage treatment | Pires, Diana Priscila Penso; Dötsch, Andreas; Sillankorva, Sanna, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Fate of Aflatoxin M1 during cheese whey processing | Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2008 | Fate of aniline and sulfanilic acid under denitrifying conditions | Van der Zee, F. P.; Pereira, Raquel; Alves, M. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Set-1998 | Fate of phosphorus concentration in a SBR designed for nitrogen removal | Rodrigues, A. C.; Brito, A. G.; Melo, L. F. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2008 | Fatty acid esters enzymatic production for food applications | Sampaio, Nair; Cunha, João A. C.; Rodrigues, L. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2019 | Fatty acids and related nutritional/healthy indexes regarding Serra da Estrela cheese: geographical origin and prodution date effects | Lima, Maria João Reis; Fontes, Luísa; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Out-2018 | Fe(III)NaYnano as efficient electrocatalyst for electrodegradation of Congo Red dye | Bencheqroun, Z.; Ferreira, M.; Zaitan, H., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Feasibility of bioethanol production from microalgal biomass | Anjos, Mariana; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Feasibility of UV-VIS-SWNIR spectroscopy for monitoring chitosan edible coatings | Silva, João S.; Martins, R.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Feasibility of yeasts and fungi monitoring during cheese maturation using fibre optic sensors | Silva, J. S.; Jesus, P.; Martins, Rui C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Fed-batch anaerobic degradation of long chain fatty acids | Cavaleiro, A. J.; Alves, J. I.; Alves, M. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-2000 | Fed-batch cultivation of Saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactor | Belo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Fed-batch cultures of Pichia pastoris under increased air pressure | Lopes, Marlene | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fed-batch fermentation for heterologous protein production by recombinant Pichia pastoris | Wanderley, Marcela Silvestre Outtes; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jul-2021 | Fenton-type heterogeneous catalysts based in zeolites for water treatment | Santos, B. L. C.; Fonseca, A. M.; Neves, Isabel C. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus by human gut microflora | Roupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Silva, Sara, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-1999 | Fermentação alcoólica do soro de queijo com uma estirpe de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificada | Domingues, Lucília; Lima, Nelson; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermentation process development for the production of bio-ethanol : the particular case of cheese whey | Guimarães, Pedro M. R.; Domingues, Lucília; Ruzene, Denise S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2012 | Fermentation systems for the production of mycophenolic acid by Penicillium pinophilum EH3 | Ramos, L. M.; Montañez-Saenz, J.; Garza, Y., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |